PROMISIUNE PRIN CREDINȚĂ

Împreună pentru lucrarea de misiune

CE ESTE O PROMISIUNE PRIN CREDINȚĂ?
Este o promisiune prin credință, fiindcă ne angajăm să îi dăm Domnului ceea ce nu avem încă, și depindem de ajutorul lui Dumnezeu să putem îndeplini acest angajament.

O promisiune prin credință este un angajament solemn între noi și Dumnezeu.


Este o acțiune benevolă de a pune deoparte o anumită sumă de bani, în fiecare lună pentru o anumită perioadă de timp, pentru cea mai importantă sarcină a Bisericii: Evanghelizarea lumii.

Prin aceasta noi luăm parte la lucrarea de misiune până la marginile pământului: „În toate rugăciunile mele mă rog pentru voi toți, cu bucurie, pentru partea pe care o luați la Evanghelie, din cea dintâi zi până acum.” (Filipeni 1:4-5).

Parteneriat la Misiune

 Promisiune prin Credință

Implică-te în lucrarea cu refugiații!

De ce Dumnezeu a hotărât să vină atâția oameni din orientul mijlociu? Există ceva mai presus de agenda politică a Europei sau a conducătorilor musulmani! Există planul lui Dumnezeu de mântuire pregătit mai dinainte de întemeierea lumii! Schimbarea începe cu rugăciune!

Refugiații din tabere nu au produse de igienă personală și mulți s-au îmbolnăvit de boli de piele. Mai ales cei din corturi, duc lipsă de hrana de bază: orez, ulei, fasole, etc. Pe timp de iarnă au nevoie de pături groase. Au nevoie de medicamente de bază și de încălțăminte.

 Poți susține un evanghelist Persan sau să dăruiești pentru hrană, medicamente sau pentru costul unei chirii pentru găzduirea refugiaților în condiții umane: 

Gul Mohamad, un afgan pe care îl cunoaștem, mărturisește „Fără bani, fără adăpost, am dormit 3 zile zile în parcul Victoria din Atena în frig și ploaie. Apoi am mers în tabăra de la Malakasa. Prima noapte am dormit sub un copac. Apoi am împrumutat un cort, unde stăm cu copii. Sperăm să ne dea o locuință într-un container, dar sunt multe familii care așteaptă de multe luni și încă nu au primit.”

Refugiații ar mai avea nevoie de profesori de limba Greacă sau limba Engleză, căci în tabără nu este decât o clasă mică unde încap doar câțiva studenți. De asemenea ar fi ajutați dacă ar primi un curs de meserie precum cursuri de bucătar, tâmplar, croitor, frizer, webdesign, IT de bază, Microsoft, și altele. 

Cu ce m-a binecuvântat Dumnezeu și pot să fiu o binecuvântare pentru aceste familii de la marginea Pâmântului? Să dau un pahar de apă cu dragoste în Numele lui Isus sau să împărtășesc Vestea Bună. Împreună putem fi parte la lucrarea lui Dumnezeu!

Mulți dintre ei ar vrea să găsească un loc de muncă, în loc să fie ajutați cu mâncare, îmbrăcăminte sau locuință. Dacă am crea oportunități de muncă, multe din problemele de față ar fi rezolvate. Ca oamenii să primească ajutor gratuit pentru un timp lung, poate agrava situația.
Orice firmă care ar avea nevoie de forță de muncă și ar putea deschide un punct de lucru în Grecia, ar schimba viața refugiaților într-un mare procent.

Susține misiunea

Donează direct cu cardul sau PayPal (specifică pentru cine/ce donezi).